وبلاگ مکانیک 90 کاشان
درباره وبلاگ


به وبلاگ مکانیکی های 90 خوش آمدید

Seiji Uchida در سن ۲۸ سالگی از کمر به پایین فلج شد،اما اکنون وی با کمک یک لباس و پوشش رباتیک به نام HAL (هیبرید کمک کننده اندام) که توسط دوستش ساخته شده قادر است راه برود و رویای خود را که بالا رفتن از کوه است تحقق ببخشد.

انزل وب

تصویر بالا یکی از مدلهای صنعتی این نوع ربات میباشد که اما تصویری که در پایین مشاهده میکنید همان لباس رباتی است که Uchida و دوستش برای بالا رفتن از کوه ایجاد نمودند.

انزل وب

این لباس رباتیک با حس کردن پالسهای ماهیچه های بدن فرد پوشنده و تبدیل آنها به نیروی حرکتی کار می کند.همچنین با پوشیدن این لباس،فرد بسیار قدرتمند تر از قبل میشود به طوری که وی قادر است شخص دیگری را براحتی در پشت خود حمل کند.

انزل وب

پیش تر Ekso که یک نمونه مشابه از اینگونه لباس های رباتیک بود را معرفی کردیم علاوه بر اینکه بر طبق آخرین اخبار ارتش نیز در حال ساخت لباسی است که سربازان در میدان جنگ بسیار قدرتمند و پر توان تر از قبل میکند.اینطور که پیداست لباسهای رباتیک در آینده ما میتوانند نقش بسازیی داشته باشند و  تبدیل شدن هر انسان به چیزی شبیه به Iron Man رویایی دست یافتنی است.

منبع خارجی:zmescience

ویرایش و ترجمه:انزل وب

پنج شنبه 11 خرداد 1391برچسب:, :: 19:4 :: نويسنده : پدرام گودرزی

 این اتفاق توی کلاس فیزیک استاد فرقدان افتاد که ترولش کردم...

سه شنبه 9 خرداد 1391برچسب:, :: 17:16 :: نويسنده : شهریار کاظمی

اهل دانشگاه کاشانم،روزگارم خوش نیست،کارت سلفی دارم خرده پولی سر سوزن شوری

دوستانی دارم بهتر از شمر و یزید،خوابگاهی بهتر از خانه ی خود،جلویش سگ دارد

کاج و شب بو که ندارد هرگز،لکن اندر داخل آن لا مکان کلی حراست(!) دارد

بنده دانشجویم،قبله ام آموزش،جانمازم جزوه،مهرم میز،درس کابوس من است،کارت دانشجوییم مانند ناموس من است

درسهایم را وقتی می خوانم که خروس میکشد خمیازه،مرغ و ماهی خواب است،استاتیک دشوار است

موقع حل تمارین از کتاب مریام،همه ذرات مخ من متبلور شده است

حل تمرین بهترین مشگل گشای فهم است،چه خیالی چه خیالی حل تمرین سم است!

چه بگویم که حقیقت دردناک است،سلف ما هم تاک است،گاه گاهی عدسی میسازند،میزنندش به پلو،میفروشند به من،تا دل جا مانده ی من سیر شود

اغذیه های شبش یا بی نمک یا شور است،هم نشین دل غم خورده ی من کافور است

ما بدانیم که اگر تاک نباشد همگی میمیریم،و بدانیم اگر حذف نباشد همگی مشروطیم

من نمیخندم اگر دوست من می افتد،و نمیگریم اگر نرخ غذا را دو برابر بکنند

من گدایی دیدم در آخر ترم،در به در میگشت یک نمره قبولی میخواست،من کسی را دیدم از دیدن یک نمره ی ده،دم دانشگاه پشتک میزد

چشمها را شستم،جور دیگری دیدم

                                                               

7 خرداد 1391برچسب:, :: 18:31 :: نويسنده :

 اگر آنگونه که با تلفن همراهتان برخورد می‌کنید با همسرتان برخورد كنيد خوشبخترین فردِ دنیا ميشويد!



ادامه مطلب ...
یک شنبه 7 خرداد 1391برچسب:, :: 13:49 :: نويسنده : محمد حمید شکرریز

 

محققان موسسه فناوري ماساچوست سيستمي رايانه‌يي طراحي كرده اند كه مي تواند لبخند واقعي را از لبخند تصنعي تشخيص دهد.

 

افراد گمان مي كنند كه در حالت ناراحتي يا نااميدي لبخند نمي زنند، اما تحقيقات صورت گرفته نشان مي دهد كه افراد در هر دو حالت شادي يا ناراحتي لبخند مي زنند كه تفاوت بسيار ظريفي بين اين دو نوع لبخند وجود دارد.

 

تيم تحقيقاتي موسسه تكنولوژي ماساچوست (MIT) به سرپرستي دكتر محمد احسان حقه، سيستم رايانه‌يي با آخرين اطلاعات به دست آمده از تحقيقات مختلف طراحي كرده اند كه مي‌تواند تفاوت بين لبخند تصنعي و واقعي را شناسايي كند.

براي آزمايش اين سيستم رايانه‌يي، از داوطلبان خواسته شد كه در برابر دوربين (وب كم) رايانه تظاهر به شادي يا ناراحتي كنند كه در حالت تظاهر به ناراحتي 90 درصد افراد لبخند نزدند.

در مرحله بعد از افراد خواسته شد كه يك فيلم ويدئويي شاد را ببينند يا يك فرم حاوي سوالات ناراحت كننده را پر كنند و بازهم در اين حالت از چهره افراد تصوير برداري مي شد.

بررسي دقيق دو فيلم نشان مي دهد، در زمانيكه از افراد خواسته شده بود كارهاي ناراحت كننده (مانند پر كردن فرم سوالات) را انجام دهند، پس از پايان كار و فشار دادن دكمه ثبت اطلاعات، بر روي صورت 90 درصد افراد لبخندي شكل مي گيرد كه به راحتي قابل تشخيص نيست.

دكتر «حقه» تأكيد مي كند: تفاوت بسيار ظريفي بين خنده واقعي و تصنعي وجود دارد؛ خنده واقعي به تدريج شكل مي گيرد، در حالي كه خنده تصنعي به سرعت ايجاد شده و سريع نيز محو مي شود.

اين محقق در توضيح اين مساله خاطر نشان مي كند: مبتلايان به اوتيسم خنده افراد را به معناي شادي آنان تعبير مي كنند، اما اين لبخند الزاما به معناي شادي نيست؛ يا اگر يك مشتري در هنگام خريد در پاسخ به فروشنده لبخند مي زند، اين لبخند نيز به معناي رضايت فرد نيست و بايد مفهوم واقعي لبخند را درك كرد.

به گفته وي هدف اصلي اين تحقيق كمك به افراد براي برقراري ارتباطات بهتر چهره به چهره است.

همچنين از اين سيستم مي توان براي كمك به افرادي كه در برقراري ارتباط با ديگران و فهم احساسات ديگران دچار مشكل هستند (مانند مبتلايان به اوتيسم) استفاده كرد.

اين تحقيق مي تواند منجر به طراحي و ساخت رايانه هاي هوشمندتري شود كه با توجه به حالات چهره كاربر، به به احساسات وي واكنش نشان مي دهد.

 


5 خرداد 1391برچسب:, :: 8:38 :: نويسنده :

 
Astirst Rashad Alabarov creates wonderful shadow art using everyyday objects and reflecting their shadows to create wonderful citiscapes and portraits.

 



ادامه مطلب ...
5 خرداد 1391برچسب:, :: 3:51 :: نويسنده :

 این موضوع واقعا در دانشگاه صنعتی شریف ؛دانشکده ریاضی اتفاق افتاده.!

 



ادامه مطلب ...
جمعه 5 خرداد 1391برچسب:, :: 2:41 :: نويسنده : فرزانه خلیلی

 

بقیه تصاویر در ادامه مطلب...



ادامه مطلب ...
جمعه 5 خرداد 1391برچسب:, :: 1:3 :: نويسنده : زلیخا یزدانی

>آن ها که می‌روند وطن‌فروش نیستند
> آن‌هایی که می‌مانند عقب مانده نیستند.
>آن‌هایی که می‌روند، نمی‌روند آن طرف که مشروب بخورند.
>آن هایی که می‌مانند، نمانده‌اند که دینشان را حفظ کنند.
>همه‌ی آنهایی که می‌روند سبز نیستند.
>همه ی آن‌هایی که می‌مانند پرچم به دست ندارند.
>آن‌هایی که می‌روند، یک ماه مانده به رفتنشان غمگین می‌شوند. یک هفته مانده
>می‌گریند و یک روز مانده به این فکر می کنند که ای کاش وطن جایی برای ماندن
>بود. و آن‌هایی که می‌مانند، می مانند تا شاید روزی وطن را جایی برای ماندن کنند.

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:, :: 12:6 :: نويسنده : پدرام گودرزی

سلام

همونطور كه ميدونيد فردا راي گيري انجمن علمي ها انجام ميشه و از ورودي هاي 90 مكانيك هم دو نفر از آقايان عضو هستند.بنابراين از شما خواهش داريم فردا سه شنبه ساعت 8 الي 16 به آدرس زير رفته و راي دهيد:

www.vote.kashanuni.ir

1-امير حسين احمدي

2-عباس علي مسيبيان

3-مهدي حديد

4-ستاره حسن پور

5-مجتبي محرابي

6-سروش صدري پور

 

اسامي كه با رنگ قرمز نوشته شده اند ورودي هاي 90 هستند و ما بقي ورودي هاي 89 كه قرار شده ائتلاف تشكيل بدهند و شعار اين ائتلاف اينه :

مكانيك توسعه پژوهشي پويايي علمي

 

 

وعده ي ما سه شنبه 2/3/91 ساعت 8 الي 16

www.vote.kashanuni.ir

 

 

  زبان يکي از آخرين اندامهاي بدن افراد قطع نخاعي است که ممکن است از کنترل آنها خارج شود، از اين رو محقق ايراني موسسه تکنولوژي جورجيا از اين توانايي استفاده کرده و سيستم هدايت زباني جديدي را ويژه اين نوع بيماران ابداع کرده ست.

به گزارش خبرگزاري مهر، اين سيستم هدايت زباني يا TDS ابزاري بي سيم و قابل اتصال به دهان است که به کاربر خود امکان مي دهد عملکرد رايانه ها يا حرکت ويلچيرهاي الکتريکي را با استفاده از حرکات زبان کنترل کند. کنترل جديد ويلچيرهاي الکتريکي در واقع قطعه اي مشابه قالبها و سيمهاي نگهدارنده دندان (ارتودنسي) است که حسگرهايي درون آن کار گذاشته شده و بر روي سقف دهان قرار مي گيرد و توسط تکه آهن ربايي که بر روي زبان وصل شده کنترل مي شود به اين شکل سطح جديدي از ارتباطات و حمل و نقل را در اختيار بيماران قطع نخاع قرار مي دهد.

"ميثم قوانلو" استاديار مهندسي رايانه و الکترونيک در موسسه تکنولوژي جورجيا پيش از اين نسخه اي متفاوت از ابزار TDS را ابداع کرده بود. در آن نسخه از اين فناوري بيمار بايد سرپوشي را به سر مي گذاشت تا اين ابزار بتواند حرکت قطعه مغناطيسي بر روي زبان را رديابي کرده و کنترل ابزارها را به عهده بگيرد، اما متاسفانه اين نسخه از ابداع داراي محدوديتهايي بود، از جمله اينکه چرخش کامل سر به معني نياز به تنظيم سازي مجدد کل سيستم هدايتگر بود.

اما قوانلو در نسخه جديد اين فناوري حسگرها را درون دهان فرد قرار داده و سيستم کنترل زباني جديدي را با پايداري مکانيکي بالاتر و راحتي بيشتر ارائه کرده است. به گفته قوانلو، از آنجايي که ابزارهاي دندانپزشکي درون دهان قرار مي گيرند و متناسب با ابعاد و نيازهاي فک بيمار قالب گرفته مي شوند، اين سيستم کنترلي جديد در هنگام استفاده آشکار نخواهد بود و کاربر احساس راحتي بيشتري خواهد داشت.

 

حرکت زبان به سمت چپ و راست بالاي دهان براي حرکت دادن ويلچير به سمت چپ و راست، حرکت دادن زبان به سمت چپ و راست ميانه دهان براي کليک چپ و راست در رايانه، ميانه دهان براي توقف و حرکت به سمت چپ و راست پايين دهان براي جلو و يا عقب رفتن در نظر گرفته شده است

در هر چهار گوشه سيستم جديد کنترل زباني حسگرهايي قرار دارند که حرکات آهن رباي روي زبان را رديابي مي کنند. خروجي اين حسگرها به صورت بي سيم به ابزاري مانند يک آي-پد يا آي-پاد ارسال شده و دستور مورد نظر کاربر به واسطه تعيين موقعيت آهن رباي روي زبان متناسب با ديگر حسگرها رمزگشايي مي شود. سپس اين داده ها مي توانند نشانگر رايانه را حرکت داده و يا کنترل ويلچيري را به دست بگيرد.

انرژي اين سيستم با کمک سلول ليتيومي قابل شارژي تامين مي شود، اين سلول توسط لايه اي در برابر آب عايق شده و در درون ابزار اکريليکي ويژه دندانپزشکي قالب گرفته شده است.

قوانلو و تيمش طي ماه هاي گذشته از داوطلباني براي آزمودن اين سيستم کنترلي جديد استفاده کرده بودند، به گفته وي طي اين آزمايشها کاربران توانسته اند استفاده از سيستم را به خوبي فراگرفته و نمايشگر رايانه را با سرعت و دقت حرکت دهند و همچنين توانسته اند با سرعتي بالاتر و با برخوردهايي کمتر از ميان مسيري پر مانع عبور کنند.

بر اساس گزارش گيزمگ، قوانلو انتظار دارد در آينده اي نزديک و با اجراي آزمايشهايي که در آنها کاربران بايد از سيستم هدايت کننده در کارهاي روزانه خود استفاده کنند، نتايج بهتري به دست بيايد.

 

پنج شنبه 28 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 11:40 :: نويسنده : محمد حمید شکرریز

 پسر ایرانی
این بار اگر زن زیبارویی را دیدید؛
هوس را زنده به گور كنید و خدا را شكر كنید برای خلق این زیبایی!

زیر باران اگر دختری را سوار كردید؛
جای شماره به او امنیت بدهید
و او را به مقصد مورد نظرش برسانید ، نه به مقصد مورد نظرتان!

هنگام ورود به هر مكانی؛
با لبخند بگویید: اول شما!

در تاكسی ، خودتان را به در بچسبانید، نه به او!

بگذارید زنِ ایرانی وقتی مرد ایرانی را در كوچه خلوت می بیند؛
احساس امنیت كند نه ترس!

بیاییدفارغ از جنسیت كمی مرد باشیم!!!

پيوندها
  • Image For Upload
  • Mediafire

  • تبادل لینک هوشمند
    برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان وبلاگ مکانیک 90 کاشان و آدرس mechashanic.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




Online User

.